12 reacties op “Een Prijzenswaardige Paddo

 1. De porseleinzwam met guttatiedruppels is terecht beloond, wat een mooie platen. Je hebt mij bovendien weer enkele namen gegeven van soorten die ik wel gezien maar nog niet benoemd had. Maar wat blijft er nog veel over. Het is bijna geen doen om de namen te vinden, ook niet met soortenbank.nl.
  Groenendaal heeft toch veel te bieden, als ik zie wat jij gefotografeerd hebt. Het paddenstoelenjaar is uiteindelijk toch niet zo slecht. Je laat een prachtige serie zien.
  Groet, Kees

  Like

  • Ik heb twee paddestoelengidsen (Readers Digest en Capitool), maak gebruik van soortenbank.nl, waarneming.nl en daarnaast een paar paddestoelengroepen op facebook en dan nog blijft het moeilijk. ook veel googlen op afbeeldingen, maar daar moet je voorzichtig mee zijn…

   Like

 2. Wauw, erg mooi weer Dick, de porseleinzwam met de druppeltjes springt eruit, maar de rest is ook prachtig, de onbekende paddenstoel door de bladeren heen, is ook een van mijn favorieten. Volgend jaar ook maar eens een dagje Groenendaal doen.
  groetjes Ghita

  Like

 3. Wat een prachtige serie laat je hier zien. Ik heb werkelijk met open mond zitten kijken en de nodige oh’s en ah’s kwamen voorbij. Je had het over een paar plaatjes overgehouden maar dit zijn er best wveel en wat voor plaatjes. WOW!! De porseleinzwam emt de gutatiedruppels is geweldig. Ik heb echt zitten genieten. Een dik compliment.
  Groet, Helma

  Like

 4. Hoi Dick,
  van die geweizwammen komt nog een apart blog want ik was nog even teruggegaan met de macrolens. Het is nu alleen even jammer dat de lightbox is uitgevallen. Je kan je bij mij ook via de email aanmelden dan krijg je ook een mail als er een nieuw blog wordt geplaatst. Aan de rechterkant onder het kopje “Waarvandaan komen de bezoekers. 01-10-2011” staat een witte balk met “volg mij per email.” daar kan je je email dan invullen en dan krijg je automatisch bericht.
  Groet, Helma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s