14 reacties op “Dat krijg je nou met Paddo’s…

 1. Je hebt niet te klagen over variatie én inspiratie. Het blijft een avontuur om te spelen met posities en instellingen. Volgens mij ben jij dick tevreden naar huis gegaan. Dat paddo’s hallucinerend kunnen werken heb je met mooie beelden aangetoond. Het blijft boeiend wat voor bijzondere wereld je met fotografie kunt laten zien. En ja, registreren mag, zoals bijvoorbeeld bij de inmiddels welbekende pruikzwam. Een hele mooie serie, waarbij jouw favorieten ook de mijne zijn.
  Groet, Kees

  Like

 2. een erg leuke en mooie serie en een verademing in de tijd van de onafneembare stroom van hertenfoto’s. Van mij mag je meer onder de invloed van paddo’s raken

  Like

 3. Wat een fantastische serie heb je hier geplaatst. Ik kan niet zeggen welke de mooiste is. Ik ken het gevoel van “bedwelmd” raken van paddo’s dat je euforisch maakt 😃 volgens mij heb jij een hele fijne dag gehad!

  Like

 4. Ze kunnen me bijna allemaal wel bevallen. Sommigen hebben echt een mooie lichtval en stralen iets moois uit. Het sprookjesachtige tafereeltje is wat mij betreft echt een toppertje hoor! Maar het duo waarvan je twee bijna gelijkende foto’s gemaakt hebt vallen ook in die categorie.

  Like

 5. Het ‘probleem’ met jouw blogs is steeds dat er zoveel te zien en te lezen is, dat ik niet meer weet waar ik op wil reageren. Zou een dagtaak worden om alles van commentaar te voorzien.
  Dus maar wat ‘losse flodders’.
  Puntmuts is volgens mij Zwartwordende wasplaat.
  Ene Loes zegt dat je verticale foto’s moet maken? Sprookjesachtig liggend is toch echt mooier dan staand, ik zou alleen de grassprietjes links weggehaald hebben.
  Met Ghita eens: chachacha achter scherp is de mooiste!
  En die laatste had ik graag, al dan niet hallucinerend, gemaakt 😉

  Groet
  Loes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s