3 reacties op “Rondje Bennebroekbos

  1. Het eerste Hazepootje levert wel een apart plaatje op, vind het wel geinig maar van opzij vind ik hem toch spannender. De dode zwam levert een mooi plaatje op, heb je hem met hdr bewerkt of alleen verscherpt? De hedera in bloei vind ik ook heel mooi. Je hebt er toch een mooie serie van gemaakt.

    Like

  2. Dit vind ik toch wel heel erg mooi Dick. Paddenstielen zijn er inderdaad heel veel en daarom had ik nu even vogels geplaatst ipv zwammen/paddenstoelen maar daar ga ik morgenavond weer mee verder. Dit hazenpootje heb je ongelooflijk mooi en creatief in beeld gebracht
    Ook je andere paddenstoelen zijn supermooi om te zien. Ik heb hier echt enorm van genoten 🙂
    Groet, Helma.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s