7 reacties op “Rondom het Bronstbos

 1. Mooi bronstverslag, vervelend he, dat de meeste gevechten in het donkere bos plaatsvinden. Ik heb daar dit jaar geen foto’s gemaakt, ik hoopte nog op iets buiten het bos. Jij hebt zelfs een dekking, dat heb ik in al die jaren nog niet gezien. De bronst zal nu wel een beetje op zijn retour zijn.
  groetjes Ghita

  Like

 2. Jammer, mijn computer wil je fimpjes niet laten zien. Gelukkig heb ik gisteren een AWD-wandeling gemaakt en heb ik de bronstactiviteiten nog even kunnen meemaken ( geen camera mee, ook niet gemist ) en nu geniet ik er hier ook nog even van, dank.
  groet
  Loes

  Like

 3. Het is soms knap irritant hoe mensen zich kunnen gedragen, ze lopen vak hinderlijk in beeld en storen zich nergens aan. Je moet het in dit gebied treffen, zoals jou is overkomen met de dekking. Natuurlijk wil je graag mooiere platen dan de takkenfoto’s, maar dat heb je niet voor het kiezen. Het is toch een uitdaging om ieder facet van de bronst zo mooi mogelijk vast te leggen, want kiekjes maken kunnen we allemaal. Zo vind ik foto 2 en mooie man 4 en de erop volgende foto heel mooi.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s