7 reacties op “Zwarte Woud 3: De Blommekes

 1. Zoals al aangekondigd, nu je blog eens even op m’n gemak gelezen en bekeken, het zijn echt hele mooie foto’s waar mijn (bloemen) hart sneller van gaat kloppen. Zal ik een favoriet uitkiezen? Ach waarom zou ik, alle foto’s zijn met evenveel liefde en aandacht gemaakt. Top blog!

  Liked by 1 persoon

 2. Een prachtige serie heb je vast gelegd. De 2e foto van ondere is mijn favoriet. Trouwens dat je nu je voorjaars bloemen laat zien, helemaal geen probleem doet mijn alleen maar weer verlangen naar het voorjaar, mijn favoriete tijd van het jaar!

  Liked by 1 persoon

 3. Het lukt je steeds beter Dick om zo’n lekker sfeertje in je foto’s te krijgen!
  Wat me opvalt is dat je vrijwel nooit foto’s in staand formaat maakt. Bijv. het kruipend zenegroen zou volgens mij dan nóg mooier uitkomen, nu lijken de bloemen soms wat ‘afgeknipt’.

  Groet
  Loes

  Liked by 1 persoon

  • Dank voor de complimenten, Loes. Ik kijk goed naar jou 😉
   Ik zal je opmerking iover het staand formaat in gedachte houden, Ik doe het niet bewust, maar het komt denk ik vooral omdat ik het kijken naar foto’s in staand formaat op de PC meestal tegen vind vallen. Daarnaast ligt een camera op de grond of op een rijstzak natuurlijk zo wel stabieler…
   Groet, Dick

   Like

   • Zo dacht ik er voorheen ook over Dick, ik wilde een foto fullscreen kunnen zien. Maar het went 🙂
    Ruzie met de rijstzak herken ik ook, en vooral als de draadontspanner er aan de zijkant in zit.
    De laatste tijd gebruik ik de rijstzak steeds vaker alleen maar als steuntje, en draai ik de camera toch vanuit de hand, omdat je die éne nuance in het licht ( lees achtergrond ) anders zo snel mist. Dat resulteert helaas in minder scherpe beelden, maar het komt de sfeer ten goede.
    Ooit hoop ik beide onder controle te hebben…..
    groeten Loes

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s