5 reacties op “Een Lekker Toetje

 1. Gaaf zeg, die zeehond! De zuidpier levert altijd wel mooie foto’s op. Grappig verwoord, steenloper in de overgang. Jij had dus ook die mooie bontbekplevier. Ik vind bij de eerste 3 landschapsfoto’s de bewerking goed uitkomen, foto wordt sprekender, bij de laatste 3 gaat het iets te ver, wordt het een beetje HDR achtig en oogt het wat onnatuurlijker.
  groetjes Ghita

  Like

 2. Die zeehond, wat prachtig! De andere foto’s zijn ook mooi. Ik hou wel van contrast en vind wat digitaal toegevoegde kleur prima, de bewerkte foto’s zijn leuk.

  Like

 3. Een zeehond in het wild is natuurlijk een meevaller maar met scholletje is het helemaal een happening. Gefeliciteerd met deze leuke serie. Bij de bewerkingen vind ik de eerste twee mooier in het extremere zoals jij het zegt. Bij de anderen houd ik het bij de originelen.
  Een bonte strandloper heb ik nog nooit gezien, wat een mooie vogel!

  Like

 4. Je hebt min of meer dezelfde ervaringen als ik gehad. De variatie aan trekvogels en wintergasten is nog niet zo groot. Je hebt geen tapuiten gezien, die ik op de pier van begin tot eind (waar het hekwerk is geplaatst) wel gezien heb. De zeehond heb ik alleen in de verte gezien. Met een schol in zijn bek is natuurlijk een hoofdprijs.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s