5 reacties op “Zwarte Woud 2: Gevogelte

 1. Hoi Dick,
  Wat heb je die vogeltjes mooi kunnen kieken zeg, de eerste van de zwarte roodstaart vind ik prachtig en het glanskopje, waar jij de blaadjes storend vindt, die vind ik juist top. De rode wauw, gaaf zeg, en best goed op de foto. groetjes Ghita

  Like

 2. Haha, wat Ghita schrijft over die storende blaadjes, zo dacht ik er ook meteen over, stoort dus absoluut niet. juist mooi.Maar die foto mist wat frisheid. Mijn absolute favoriet is het eerste glanskopje, kleuren, compositie, sfeer, alles helemaal top.

  Groet
  Loes

  Like

 3. Hoi Dick,
  Je bent er wel voor beloond dat je wat geduld gehad hebt. De glanskopjes staan er mooi op, waarbij iedereen natuurlijk zijn favoriet heeft. Een zwarte roodstaart zie je niet zo vaak, dus hier mag je ook best blij mee zijn.
  Groet, Kees

  Like

 4. Hallo,
  Leuk om deze foto’s te zien, wij zijn op vakantie in het Zwarte Woud en zagen de Rode Wouw alleen wisten we dit niet, en gisteren waren wij bij de Sluchtersee en daar zagen we een klein vogeltje met een rood/oranje staartje. Dankzij jou foto’s weten we nu wat het is. Erg mooi genomen!

  Vriendelijke groeten,

  Theo en Yvonne Schoenmaker

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s