6 reacties op “Braakballen, Vos en Zand in Panneland

 1. Op pad gaan zonder iets te treffen .. Dat heb ik vaak de laatste tijd. Als het mooi weer is moet ik werken en in het weekend is het druilerig. Toch geeft het wel mooie plaatjes van het landschap. Het leukst in deze serie vind ik de vos. Het zijn mooie kiekjes maar vooral ook omdat hier vossen altijd niet te kieken zijn.

  Like

 2. Heerlijk AWD blogje, waarbij ik dit keer de landschapjes het mooist vind, de prachtige duinen in de van Stirumvallei en de dreigende lucht boven het nieuwe kanaal, prachtig. De laatste paddenstoelen vind ik ook heel geslaagd, mooie scherptediepte. Het groene kikkertje is toch gewoon leuk, en Lowieke is een meisje, zij zat vroeger ook op de vossenplek maar is blijkbaar verhuisd. groetjes Ghita

  Like

 3. Pfff Je blog is net zo lang als je wandeling, maar het leest en kijkt wel weer heerlijk weg. Je was dus ook op zoek naar parnassia 😉 maar wie zegt dat ik van de paden af geweest ben, misschien stonden ze wel langs het pad?
  Je Limburg Stirum Vallei foto’s vind ik prachtig! Helemaal met je eens dat dit een erg mooi stuk AWD is, maar moest een beetje dichterbij bij zijn.
  groeten Loes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s