4 reacties op “Netwerkers en Slijmerds in Woestduin

 1. De laatste lijkt wel geschilderd maar de een na laatste is een beautie! De yinyang slakken is een aparte … Dat had je goed gezien. Het front aanzicht van de schorpioenvlieg vind ik het meest geslaagd in deze serie. Fijn weekend !

  Like

 2. Wat een grappige blogtitel, je moet er maar op komen. Prachtige foto’s van de spinnen, wat zijn ze toch mooi. De ying/yang slakken vind ik ook een prachtige foto, heel eenvoudig, maar het heeft zeker iets. De bloemen heb je ook weer mooi, je gaat ook steeds meer letten op de achter grond, en het door de begroeing heen fotograferen heeft zo’n leuk effect, dat moet je vaker doen. En dat ga ik ook eens meer proberen. De schorpioenvlieg van voren is ook een mooie opname.
  groetjes Ghita

  Like

 3. Hoi Dick,
  Je bent wel in vorm deze keer. Toepasselijke teksten bij de beelden. Mooi macrowerk, met niet alleen oog voor de details van het onderwerp, maar ook voor de achtergrond. Veel variatie, waardoor het prettig kijken en lezen is.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s