6 reacties op “De Hei Voorbij

 1. Hoe zeer ik ook van beestjes houd, in deze serie val ik toch echt wel voor de landschapsplaatjes. En dat komt vooral door die indrukwekkende luchten in combinatie met mooie natuur. De kale boom, schitterende foto en ook die erboven en die onder het konijn. Prachtig.

  Like

 2. Op zonnige dagen kan je inderdaad deze vlinders nog verwachten, al valt het niet altijd mee ze te fotograferen, te veel ADHD. Jij hebt erin ieder geval een flink aantal mooie platen aan overgehouden. De werkzaamheden bij de Haasvelderweg en omgeving zijn erg rigoureus, zeker als je omkappen van het bos bij betrekt. Ik vond het schokkend om te zien. Je hebt veel mooie luchten gezien en vastgelegd met opvallende contrasten.
  Groet, Kees

  Like

 3. prachtige serie foto’s. De AWD blijven mooi, De Zilk, Panneland en Oase. Panneland is mijn favoriet, maar ik heb ook heel wat km gelopen in De Zilk. Erg leuk om je blog te volgen. Veel succes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s