3 reacties op “Een Prettige Verslaving

 1. Een hele boel variatie in dit blog, dat moet toch een heerlijke dag geweest zijn. Ondanks dat ik meestal voor de beestjes ga vind ik in dit blog de landschapjes erg aantrekkelijk. Maar ook de hagedissen, het damhertje in de zon … Het jonge visdiefje ook. Kan eigenlijk niet kiezen. Veel plezier komende week want het wordt mooi weer.

  Like

 2. Een dag AWD brengt meestal wel een paar bijzondere waarnemingen. De hoornaars vind ik bijzonder, gezien heb ik ze wel maar gefotografeerd nog niet. Verder heb je vooral mooie landschappen. Ook jij hebt intussen wel gemerkt dat er nog veel libellen zijn. Ze nodigen steeds weer uit tot fotograferen, maar gaan er ook graag te vroeg vandoor. Mooie nazomer impressie.
  Groet, Kees

  Like

 3. Weer een mooi AWD blogje, de wolkenluchten voegen echt wat toe aan de landschapjes, het zijn allemaal prachtige foto’s geworden. verder veel bekende plekjes en beestjes. De familie visdief was ook heel leuk, daar komt van mij ook nog een blogje van. Heerlijke verslaving he, ik kan er ook geen genoeg van krijgen.
  groetjes Ghita

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s