5 reacties op “Een Overveense Kwak

 1. Zoiets is een buitenkansje … Tuurlijk moet je erheen als het in je eigen omgeving is. Stad en land afreizen zie ik ook niet zitten maar in dit geval komt zo’n situatie je gewoon aanwaaien.
  Een heel mooie serie, zo dichtbij en uiterst scherp. Erg knap dat het beest nog aan eten kan komen met al dat smerige kroost.

  Like

 2. Voor ons was het een buitenkans om de kwak zo frank en vrij in de buurt te zien. Je moet wel geluk hebben, want de vogel kans soms uren in een boom verscholen zitten. Ik heb al de nodige mooie foto’s gezien, waaronder die van jou. Interessant om te zien dat er toch nog variatie in de beelden kan zijn, naast de onvermijdelijke overlap. T.z.t. komen mijn foto’s op mijn blog.
  Groet, Kees

  Like

 3. Een uitgebreide fotoshoot van een heel goed meewerkend foto model. Prachtige vogel. Misschien blijft ie nog even, en ga ik nog een gokje wagen in Overveen, het is op loopafstand van het station dus dat moet lukken, misschien combineren met de Zuidpier, daar wil ik ook nog heen (of de AWD, ik wil zooooo veeel maar heb zooo weinig tijd)
  groetjes Ghita

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s