6 reacties op “Fladder Mee in de AWD

 1. Hoi Dick,
  Juli was in de AWD toch wel een mooie vlindermaand, de soorten die jij laat zien heb ik ook gezien (op de distelvlinder na). De keizersmantel was natuurlijk top, afgelopen zaterdag heb ik er nog 1 gezien, halfdood en helemaal afgevlogen met kapotte vleugels. Ik vind jouw voorlaatste foto van de keizersmantel, met het dikkopje erbij, toch heel geslaagd. Met de parende dikkopjes heb je een mooi momentje te pakken.
  een mooie zomerse AWD blog die ik op deze herfstachtige zondagavond zit te lezen, 🙂
  groetjes Ghita

  Like

 2. De serie van de Keizersmantel is toch niks om je over te beklagen, er zitten heel aardige foto’s tussen. Leuk voor mij om te zien hoe groot hij is (heb er nog nooit een getroffen) Zelfs ten opzicht van het zandoogje dat toch ook niet heel klein is.
  Mieren, heel lastig en je zandloopkever is toch wel goed geslaagd. Die imposante kaken zijn mooi in beeld.

  Like

 3. Weinig vogels, geen mooie ontmoetingen met zoogdieren. De ene maand lukt dat beter dan de andere. Toch geen slechte oogst die je laat zien. Ook al is fotograferen met de macrolens lastig als het waait, je mag toch best tevreden terugkijken met zo’n variatie. Vooral de keizersmantel is hierbij bijzonder.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s