5 reacties op “Alweer naar de AWD

 1. Aan onderwerpen geen gebrek dat is wel duidelijk. Ik vind het visdiefje juist erg geslaagd met dat visje. De spin is een doodgewone kruisspin en de tweede foto van de sprinkhaan vind ik heel erg goed, scherp en heel gedetailleerd.
  Mijn favoriet in deze serie is het jonge hertje, de eerste foto van de hertjesreeks.
  Het licht is perfect en het beestje staat er heel parmantig op.

  Like

 2. De hernieuwde kennismaking met de AWD heeft je wel veel opgeleverd, een mooie diversiteit. Voor mij springen er deze keer de libellen uit. Geduld loonde, zoals ook al bij de hagedis bleek. Daarnaast is het altijd prettig om weer eens iets te zien dat je nog niet eerder gelukt was. Jouw dag kon niet stuk.
  Groet, Kees

  Like

 3. Prachtige blog weer, wat is er de afgelopen periode toch veel te zien geweest in de AWD. De bambies heb jij erg mooi, ik heb ze nog niet zo goed kunnen fotograferen. Ik ben helemaal onder de indruk van de ei afzettende keizerlibel, dat had ik zelf ook graag zo vast willen leggen, prachtig. De vlinders waren er volop en de visdief was ook een mooi moment.
  Ik ga snel weer naar de AWD, want het is echt een gezonde verslaving, als ik dit blogje zie, wil ik weer……en zal dan weer heel andere dingen tegen komen, want de jansvlinders vliegen al niet meer en ook de koevinkjes zie je nu niet meer.
  groetjes Ghita

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s