7 reacties op “AWD: Rondje De Zilk

 1. Prachtige afwisselende serie, vooral ree, nachtegaal en zwarte roodstaart zijn bijzondere waarnemingen. De roodborsttapuit en de kievit in vlucht staan er prima op. Wat zijn de hertenmannen mooi met dat bastgewei. Prachtige serie, ik moet toch de volgende keer ook maar eens De Zilk doen. groetjes ghita

  Like

 2. Oh, vergeet ik nog het voedermomentje van de kraai, prachtig, en ik vind de zebrarupsfoto wel mooi hoor, bij mij lijken ze ook elke keer in de prullenbak te komen, weet niet wat het is met die rupsen.

  Like

 3. Je wordt nog een echte vogelfotograaf Dick. Wat een mooie soorten heb je kunnen vastleggen! Een paar staan ook bij mij nog op het verlanglijstje. Helaas zal je nog eens achter de nachtegaal aanmoeten, want de vogel op je foto is het vrouwtje van de gekraagde roodstaart.

  Gr. René

  Like

  • Nou, dan heb ik in ieder geval de familie gekraagde roodstaart kompleet, René.Dankjewel, zal het aanpassem.
   Wat is de natuur toch moeilljk…

   Like

 4. Je hebt er een mooie wandeling opzitten, met veel variatie aan soorten. Roodstaarten en tapuiten zijn zowel erg mooi als lastig te fotograferen. Je hebt meestal veel geduld nodig. De damherten wordt steeds mooier, het zal niet lang meer duren of de mannen gaan de bast van hun gewei schuren.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s