6 reacties op “Voor Dag en Dauw

 1. Prachtig verslag en mooie foto’s. Zelf moet ik de eerste stap nog wagen in de AWD, dus toch maar eens doen …. Ik hoop de juiste plekken te kunnen vinden voor van-alles-wat-er-te-zien-is vast te leggen…. 🙂

  Like

 2. Het vroege opstaan loont vrijwel altijd, al pakt het wel eens anders uit dan verwacht. Jij hebt in ieder geval bedauwde insecten gevonden en dat staat altijd garant voor mooie plaatjes. Het is inderdaad verbazingwekkend hoe de zon ervoor kan zorgen dat er plotseling overal activiteit is van libellen en vlinders. Ze zijn blijkbaar heel goed in verstoppertje spelen.
  Al met al een mooi verslag van een dag AWD, waar ik die dag zelf ook op deels andere plaatsen ben geweest.
  Groet, Kees

  Like

 3. Om de andere week moet ik om 5 uur op, 5 dagen achter mekaar. Dat breekt je op … dus als het dan eindelijk zaterdag is lukt het zelfs mij niet om dan nog één keertje vroege vogel te spelen.
  Toch vind ik om eerlijk te zijn de foto’s van naar jou zeggen rond een uur of 8 mooier. De viervlek met dauw is in het groot wel geslaagd, net glas dat versplinterd is. Het eerste Canadese gansje is een super foto wat mij betreft.
  Ik geniet zo vroeg wél altijd van de vele vogelgeluiden en rijd dan ook altijd met raampje open om er zoveel mogelijk van mee te krijgen.

  Like

 4. Ja, het is wel heel erg vroeg in de zomermaanden, maar het loont vrijwel altijd, mooi zacht licht, dauwdruppels. Dit is een prachtige serie, met de bedauwde viervlek, de kiekeboe juffer, damhert trio en de boomkikker als mijn favorieten, ohh, en de schattige jonge fitis niet te vergeten, prachtig.
  groetjes Ghita

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s