6 reacties op “Gruijters & Westhoff

 1. Wat een frustraties toch allemaal, het is ook nooit goed. voor jou dan want ik zou met zulke vogelfoto’s al heel content zijn hoor. Maar, eerlijk is eerlijk … mij lukt het de laatste dagen ook niet erg. Op de een of andere manier maakte ik in het voorjaar veel betere foto’s dan nu.
  De kluten staan er mooi op wat mij betreft, het beeld uitlopen heeft inderdaad wel iets, je hebt helemaal gelijk. Waarom je altijd aan standaardregels houden ….
  De rietzanger vind ik heel mooi! Hoezo te ver weg!?
  De vliegen waarvan je de naam niet weet, de eerste weet ik ook niet .. die daarna behoren allemaal tot de snipvliegenfamilie .. welke schiet me nu niet te binnen. Het kevertje is volgens mij een zwart soldaatje.

  Like

 2. Best een mooie serie, niet zo mopperen, Dick :-). De rietzanger is zelfs wondermooi vanwege dat prachtige licht dat zo te zien schuin van voren komt … alleen het wazige takje op de achtergrond had ik misschien met het kloonpenseel even verwijderd …

  Like

 3. Mooie blog, vooral de kluten en de tureluur. De madeliefjes foto spreekt mij ook erg aan. Dat gebiedje is echt de moeite waard zo te zien ( ik ben er twee jaar geleden eens geweest, toen zat alles heel ver weg). Misschien tocn nog een keertje proberen.

  Like

 4. Klungel jij maar lekker door, dat levert steeds een amusant blog op en toch zeker een onverdienstelijke plaatjes. Die laatste rietzanger is prachtig! Kluut links of rechts? ik ga met je mee, rechts is in dit geval veel mooier.

  Groeten Loes

  Like

 5. De ene dag krijg je alles veel beter voor je lens dan de andere. Soms heb je de ideale omgeving en belichting maar ontbreekt het onderwerp, of het onderwerp heb je prachtig in beeld maar stoort de omgeving weer. Het geeft overigens niet dat je niet snel tevreden bent 🙂
  De kluut die rechts uit beeld loopt is net even mooier dan degene die er net in verschijnt. En die rietzanger? Als je flink gecropt hebt is je opmerking wellicht terecht, anders mag je er best tevreden over zijn.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s