4 reacties op “AWD Varia

 1. Mooie AWD serie, het is jou goed gelukt de zonnedauw mooi vast te leggen, om een of andere reden belanden ze bij mij steeds in de prullenbak. Het sporenkapsel heb je ook heel mooi, ook de bdauwde sprinkhaan is prachtig. Wat is de AWD toch prachtig in deze periode, zoveel te zien.
  groetjes Ghita

  Like

 2. Variatie genoeg in deze tijd van het jaar, zeker als je ook oog houdt voor details waardoor je ook de kleinere organismen ziet. De bedauwde sprinkhaan vind ik heel mooi. Op het gebied van juffers libellen en vlinders is er van alles te beleven, zoals je hier ook laat zien. Overigens, in de buurt van de zonnedauw zag ik pas een zuringspanner.
  Groet, Kees

  Like

 3. Ik loop natuurlijk weer hopeloos achter op het reageren op al die blogs. Maar hier komt ie dan: je laat mooi zien hoe afwisselend de AWD is. Misschien toch nog eens die kant op op een zondagochtend.
  Het sprinkhaantje is mijn favoriet deze keer.

  Gr. René

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s