7 reacties op “Bos-Vogelhut Hoenderloo 4: Klein Grut

 1. Een appelvink heb ik nog nooit gezien. Die serie vind ik ook erg mooi, de anderen ook trouwens. Spiegelingen en drinkende vogels is toch ook wel een erg leuk onderwerp. En jouw foto’s in cirkels … hoe doe je dat toch?

  Like

  • Allereerst dank voor de complimenten, Sandra. Fot’s in cirkels doe je zo: ‘media invoegen’, aantal foto’s selcteren en dan linksboven staat ergens ‘galerij maken’. Als je dat eenmaal hebt aangeklikt verschijnt rechtsonder ‘een nieuwe galerij aanmaken’. Dan kom je in een scherm warin je de foto’s kan herschikken, indien nodig. Verder staat in de kolom rechts een aantal opties waarmee je kan instellen hoe de galerij er uit moet gaan zien; tiled mozaic, circles etc…voila! zo makkelijk is dat. Ik weet alleen niet of die optie bij alle thema’s beschikbaar is…
   Hopelijk heb je hier wat aan.
   Groetjes, Dick

   Like

   • Nou, dat ga ik wel onderzoeken. Ik vind het een leuke manier om wat meer foto’s te kunnen gebruiken en ze kunnen toch aangeklikt worden. Een collage in picasa wat ik tot nu toe deed is niet aanklikbaar per foto en dat vind ik een nadeel. Ik ga dit leukigheidje dus van je pikken haha.
    Bedankt voor je duidelijke uitleg Dick.

    Like

 2. Pffffff ik heb het eind gehaald 😉

  Volgens mij heb je heel wat meer foto’s aan die dag overgehouden dan ik. Het zijn prachtige series, waar je trots op kunt zijn! En we moeten volgend jaar maar weer ergens in een hut afspreken. Er zijn nog een aantal van ons lijstje die we niet hebben gezien in Hoenderloo.

  Gr. René

  Like

 3. Wat heb jij veel foto’s zeg, dit is al deel 4 en het zijn meer foto’s dan ik op een dag heb gemaakt, ;-), vooral de appelvink vind ik prachtig, maar ook roodborst en groenling heb je heel mooi. Je hebt toch wel wat meer soorten gezien dan wij toen we er laatst waren. Weer een mooie serie.
  groetjes Ghita

  Like

  • Toch was mijn geheugenkaartje (32Gb) nog niet vol aan het eind van de dag (RAW+JPG) en wij hebben daar korter gezeten dan jullie, maar hadden wel super weersomstandigheden! En dan op zo’n locatie, met de vogels dichtbij, dan wil dat wel. Ik hoefde niet veel foto’s weg te gooien…
   Groetjes, Dick

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s