5 reacties op “Uitsluipers Gezocht!

 1. Dat de tijd vliegt in een natuurgebied is mij maar al te bekend, maar je hebt dan ook wel heel veel voor de lens gehad. Zo’n uitsluipende libellen heb ik in eigen tuin regelmatig. Een heel lang proces waar je af en toe best een kop koffie tussendoor bij kunt gaan drinken. Maar inderdaad, wel leuk om eens mee te maken. Ongelooflijk dat zo’n beest in zo’n klein huidje gepast heeft.
  Voor mij is de zandhagedis het meest bijzonder in deze serie. Ik vind het een mooie foto maar vooral ook een heel mooi beest. Deze soort heb ik zelf nog nooit gezien.

  Like

 2. Ha Dick,
  Jij loopt net als ik lekker achter met je blogs, want de uitsluiper was van de dag dat ik jou tegenkwam bij het Libellenpoeltje. Mooie blog, ik vind bij jou de zonnedauw erg goed gelukt. Ik krijg het niet voorelkaar, mede door de drukke vegetatie rondom die zonnedauw. Die horenaar heb je prachtig vastgelegd, gelukkig bleef ie daar zitten.
  Tja, de damherten beginnen nu weer mooi te worden, in mei zijn ze in de rui en zien er niet uit, en de mannetjes verliezen dan ook nog hun gewei, arme herten…..
  groetjes Ghita

  Like

  • Ja, en weet je wat het is, Ghita: het schiet ook niet op. Vanmorgen weer leuk nieuw materiaal verzameld in Woestduin!
   Groetjes, Dick

   Tip: die drukke vegetatie rondom de zonnedauw moet je gebruiken!

   Like

 3. Toch vroeger opstaan als je op tijd bij de libellen wilt zijn Dick! 😉

  Maar je afleidingen op weg er naar toe hebben je wel wat opgeleverd: een mooie serie foto’s namelijk.Daarbij valt de zandhagedis het meest op. Maar ook de verse libellen heb je er prima op staan.

  Gr, René

  p.s. terwijl ik dit commentaar schrijf zie ik al weer een nieuw blog verschijnen. Dat is toch niet bij te houden voor een werkende man als ik!?

  Like

 4. Het is toch een kick als je onderweg zoveel afleiding hebt. Vooral de hoornaar vind ik bijzonder. Het uitsluipen blijft een bijzondere gebeurtenis. Dat dit proces lang duurt heeft ook zijn voordelen: je krijgt kans genoeg plaatjes te schieten en je kunt ook nog even verder om je heen kijken. Zonnedauw biedt vele mogelijkheden waar je ook weer je tijd voor moet nemen. Een dag is dan snel om.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s