4 reacties op “Bos-Vogelhut Hoenderloo 3: Groot Spul

  1. De vogels hebben je volop de kans gegeven ze mooi te fotograferen. Het bezoek aan de hut is de moeite waard gebleken. Het zijn alledrie vogels die je onder andere omstandigheden niet zo makkelijk in beeld krijgt. Mooie serie.
    Groet, Kees

    Like

  2. Met dat mooie weer , kom ik er bijna niet aan toe om op blogjes te reageren. Deze blog is wel heel fraai, mooi de gaai en de GBS in de schijnwerpers. Ze hebben zich mooi laten zien daar. Ik ga maandag (hopelijk zit weeronline ernaast met hun slechte weercijfer voor die dag)…..ben benieuwd wat wij gaan zien.
    groetjes Ghita

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s