5 reacties op “Bos-Vogelhut Beekbergen

 1. Boomklevers kunnen mooi fluiten maar op de foto is altijd lastig, tenminste, dat is mijn ervaring. De vinken en meesjes zijn een stuk makkelijker wat dat betreft. Gelukkig zijn die ook heel mooi om op de foto te zetten. toch leuk als je om je huisje zoveel leven hebt … Heb je tenminste nog wat leven om je heen als je zit te niksen.

  Like

 2. Dit is een voor mij onbekende vogelhut. Genoeg vogeltjes, met de goudvink toch wel als mooiste aanwezige soort. De konijntjes zijn ook leuk. Aan je foto’s te zien was het een beetje een donkere dag, of is het een hut op een donkere, bossige locatie?

  Ik ga over 2 weken naar boshut Hoenderloo, ik hoop dat de appelvink zich daar nog laat zien, die heb ik nog nooit gezien….
  groetjes Ghita

  Like

 3. Het is altijd leuk als je vanuit je vakantiehuisje kan fotograferen, het glas moet je dan op de koop toe nemen. Ook al zijn het algemene vogels, dan mag het de pret niet drukken. De goudvink is wel een bonus . Ook al zie je ze soms, een foto maken is andere koek.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s