6 reacties op “Polders Poelgeest

 1. Ik dacht dat ik veel foto’s maak maar 1000 op 1 dag … Dat is wel heel veel.
  Er zitten prachtige foto’s tussen. Ik denk dat jij niet alleen in de luren werd gelegd door de Tureluur dame. Het mannetje dacht waarschijnlijk hetzelfde.
  Ik vind de opvliegende kievit de mooiste denk ik ….

  Like

 2. Hoi Dick,
  Wat een mooie blog van de Poelgeest polders heb jij gemaakt, ik ben jaloers op je scholeksters, die heb je er super op zeg, is mij nog niet gelukt, en ik kom daar elke week. Ook de lepelaar in vlucht is toch heel goed gelukt. Verder een heerlijke serie, nog meer reclame voor dit mooie gebiedje.
  Haha, die tureluurs, ik dacht ook dat je een paring had bij de eerste foto.

  groetjes Ghita

  Like

 3. Hoi Dick,

  Ook jij hebt een mooie dag gehad in Poelgeest. Vooral de scholeksters, kievit en spreeuw vallen hierbij op. Het is gebied dat uitnodigt tot een regelmatig bezoek, want de variatie is er groot genoeg voor. De afsluiter mag er ook zijn, ganzen en eenden zijn niet echt zachtzinnig en romantisch tijdens de paring 🙂
  PS Mail mij een keer. Dan kan ik je uitleggen hoe ik op mijn blog heb ingesteld dat er nieuwe berichten zijn.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s