4 reacties op “De Vier van Hoofddorp

 1. Je mag net als ik tevreden zijn met een aantal mooie foto’s van de pestvogels. Wij hebben ze in ieder geval gezien, en dat kan niet iedereen zeggen. Je hoopt natuurlijk op idealere plaatsen in een boom of struik, maar kan komt in de toekomst wellicht nog wel.
  Groet, Kees

  Like

 2. Jouw blogtempo is bijna niet bij te benen Dick, ik kijk/lees ze wel allemaal, maar je moet het me maar niet kwalijk nemen dat ik niet overal reageren.
  Deze pestvogels verdienen wel een reactie, heb ze zelf nog nooit gezien, maar wat zijn ze mooi!
  De schoonheid en kleuren van de vogel komen bij de tweede foto het beste uit, die foto is dan ook mijn favoriet uit de reeks.
  Groeten Loes

  Like

 3. Wauw, hele mooie serie, ik had ze ook nog graag op de foto willen hebben, maar had niet de gelegenheid daar langs te gaan. Het zijn schitterende vogels, die zich dit jaar maar heel weinig hebben laten zien. De tweede en foto 10 en 11 spreken mij het meest aan.
  groetjes Ghita

  PS: de mooie lentedagen heb ik volop benut, dus heel veel foto’s en dat betekent ook meer blogjes van mij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s