3 reacties op “Geen sneeuw… Wel klokjes

 1. Hoi Dick,
  Woestduin/Leijduin… daar kan ik wel eens gaan kijken, ben er lang niet geweest,dus dank voor het idee.
  Je bent goed bezig hoor! foto 3 vind ik que compositie, herhaling en kleur erg mooi, ik denk alleen dat ik er zelf wat contrast uit zou halen voor een zachtere uitstraling.
  De volgende twee hebben dat zachte wel, en door de kleurkeuze zijn dat echte fijne lenteplaatjes.

  Groetjes en fijn lenteweekend
  Loes

  Like

  • Hallo Loes,

   Allereerst dank voor je reactie.
   Als je echt veel sneeuwklokjes wil zien dan kan ik je ook het Bennebroekbos aanbevelen (ligt naast het parkeerterrein van Linneaiushof) . Daar heb ik ook de Sterhyacinthen gisteren ontdekt. Ook veel vogels trouwens (te horen vooral); ik zag er o.a een goudhaantje (te laat).

   Groetjes, Dick

   Like

 2. Hoi Dick,
  Jij bent net als ik lekker bezig geweest met de sneeuwklokjes. Mooi resultaat. De foto’s waarop andere klokjes wazig in de achtergrond staan vind ik net iets sprekender dan een foto met 1 enkel klokje, dat had ik bij mijn eigen foto’s ook al ontdekt. Bij de dubbele klokjes vind ik de tinten erg mooi, zachter dan bij de eerste foto’s, zo zie je, de zon is niet altijd even goed voor fotografie. Vandaag was het trouwens perfect, sluierbewolking, dan heb je echt mooi licht voor dit soort foto’s.
  groetjes Ghita

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s