4 reacties op “Een middagje aan zee

 1. Gave serie, ik wil er ook heel graag heen, maar elke keer is het slecht weer als ik heb afgesproken om naar de Zuidpier te gaan, dus even afwachten wanneer het ervan komt.
  Jij had een prachtige dag uitgekozen, mooie soorten heb je ook, de steenlopers en drieteentjes, maar ook de meeuwen, en volgens mij heb je een portret van de kleine burgemeester, een vrij zeldzame meeuwen soort. De rosse grutto is ook een mooie waarneming.
  groetjes Ghita

  Like

  • Je zou zomaar eens gelijk kunnen hebben, Ghita, wat betreft de Kleine Burgemeester. Op ander foto’s die ik maakte lijkt-ie er inderdaad erg veel op. Ik ben echter wat voorzichtig met vermelden van soortnamen bij meeuwen. Mij te ingewikkeld! Dankjewel.
   Groet, Dick

   Like

 2. Weer een goed gevuld blog Dick. En een zeldzaamheid zien geeft altijd een goed gevoel. Nu heb ik zelf helemaal niets met meeuwen en daarom gaat mijn voorkeur uit naar de drieteenstrandlopertjes. Daarvoor zou ik nog wel eens naar het strand willen!

  Gr. René

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s