2 reacties op “De Mosjes van het Manpad

  1. Oh, dit zijn toch wel de winterplaatjes waarvan we er veel meer hadden willen maken. Erg mooie macro’s, vooral de bekermosjes vind ik prachtig. Bij de laatste 3 vind ik het lastig, de eerste, waar de sporen scherp zijn vind ik erg mooi, maar bij de laatste vind ik de de lichtcircels het ook goed doen, de middelste vind ik hier het minst.
    groetjes Ghita

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s