8 reacties op “Geklungel met Nieuw Glaswerk

 1. het is een heerlijke lens, ook ik ben een aantal jaar geleden overgestapt van de 70-300 naar de 100-400 en heb er geen moment spijt van gehad, oke het is even een uitgave, een flinke uitgave maar jij had nog mazzel begreep ik hierboven 😉
  Over de converter erop hoor ik verschillende verhalen, meestal wat negatief dus ben benieuwd wat jouw ervaring er mee is, laat je dat ook in je blog weten ?

  Like

 2. Prachtig, en je zal geen spijt krijgen van die lens ik heb hem ook.
  Maar heb je hem al geprobeerd met de 1.4 canon extender ben er heel benieuwd naar. Bedankt voor je mooie reactie op mijn blog, ik blijf je volgen…

  Like

  • De extender is nog in bestelling, Cees. Ben er ook erg benieuwd naar, want ik lees ook hier en daar negatieve berichten over deze combi. We zullen het zien. Is het niks dan zet ik hem op marktplaats :-). Er komt ongetwijfeld een blog van tzt.

   Like

 3. De brilduiker is inderdaad de mooiste, lekker scherp met veel detail. Daar had je ook een lekker zonnetje en korte sluitertijd. Alles uit de hand? knap hoor, dat kan ik met mijn 70-400mm helaas echt niet, gebruik graag de monopod.
  Met de converter verlies je licht, dus dan zal het moeilijker worden, en ik vraag me af of je autofocus dan nog wel werkt?
  Ik lees het binnenkort wel, intussen wens ik je veel plezier met deze mooie nieuwe aanwinst.
  groetjes Loes

  Like

 4. De resultaten zien er goed uit, ook bij bewolkt weer. De brilduiker ( met zon) vind ik super, prachtig met de kop in zijn nek. ook mevrouw zaagbek heb je lekker in het zonnetje, dan zie je toch wel nog betere resultaten.
  groetjes Ghita

  Like

 5. Hallo Dick, ik fotografeer al jaren met de 100-400 L (IS USM) en ben er heel tevreden over. Uit de hand bijna nooit, ik gebruik eigenlijk altijd een statief (maar ja, een klein vrouwtje is natuurlijk iets anders dan een sterke vent 😉 ). Je eerste resultaten zien er mooi uit, de Brilduiker en de Grote Zaagbek zijn erg mooi. Ik denk dat je heel veel plezier zult hebben van deze lens.
  Ik ben ook heel benieuwd naar wat de extender met deze lens doet, het is mij altijd afgeraden, sowieso op een zoomlens. Maar goed dat zal de praktijk uitwijzen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s