12 reacties op “De Mooiste Foto’s van 2013

 1. Keuzes maken is gewoon hartstikke moeilijk, het heeft mij ook weer de nodige hoofdbrekens gekost ( blogje komt zo…)
  Maar het is je gelukt om een mooie gevarieerde serie neer te zetten met voor mij als favorieten de zonsondergang en zonnedauw ( ja, toevallig allebei ‘zon’)
  Goede jaarwisseling en voor het nieuwe jaar weer heel veel mooie fotomomenten maar vooral natuurlijk veel liefde en goede gezondheid.
  Groetjes Loes

  Like

 2. Een hele mooie keuze. Had ze gisteravond al even op m’n foon gezien maar in ’t groot op de PC zijn ze natuurlijk veel mooier. Ik maak geen keuze, iedereen die zo’n jaaroverzichtje plaatst laat het mooiste/beste van zichzelf zien en dat geldt zeker ook voor jou.

  Like

 3. Oei, lijkt me heel lastig maar wel een uitdaging om je beste foto’s te bepalen. Je zult vast, net als ik … op zo’n jaar duizenden foto’s hebben liggen.
  Voor 2014 wens ik je heel veel succes en alle geluk toe. Dat de natuur ons allen liefhebbers maar weer veel moois mag brengen.

  En uit deze serie … vind ik de dubbeldekker en de zonnedauw het mooist.

  Like

 4. Zitten weer juweeltjes bij Dick.
  Mijn favoriet is het zonnedauw, een geweldige foto.
  Ook de boomkikker op braam vind ik super en de rest is ook heel mooi.
  Voor jou ook de beste wensen voor 2014 met veel fotoplezier.
  Groetjes Greet

  Like

 5. Mooie serie, lekker veel variatie. De zonnedauw, de zonsondergang in de Betuwe en de mistige decemberdag zijn mijn favorieten. Boomkikker is ook heel leuk, mooie waarneming.
  groetjes Ghita

  Like

 6. Hoi Dick….

  Prachtige blog…het blijft lastig je mooiste foto’s
  bij elkaar te zoeken! maar aan de andere kant ook wel weer leuk al die oude mapjes bij langs!!
  Je hebt er een mooie gevarieerde blog van weten te maken…!!
  2 springen er voor mij uit…de zonnedauw en de kikker!! prachtige opname, grote complimenten
  jullie ook veel gezondheid, voorspoed en fijne fotomomenten gewenst!

  gr. Nieske

  Like

 7. geweldig overzicht van wat je zoal in 2013 heb gefotografeerd, vond het ook moeilijk hoor om een keuze te maken uit al mijn foto’s van het afgelopen jaar, jij hebt hier in ieder geval de juiste keuzes gemaakt, mooie top foto’s.

  Like

 8. Mooie serie is het geworden. Ik had hem niet gezien, dus een late reactie van mij. De dubbeldekker is grappig en de zonnedauw is een beauty. Van zo’n winters landschap kunnen we nu alleen maar dromen.
  Een goed en gezond 2014, met veel mooie fotomomenten.
  Groeten, Gonnie

  Like

 9. Hoi Dick,

  Ik zal vast de laatste zijn die je nu nog een goed en fotorijk 2014 wenst (schaam).

  Je hebt er zeker een gevarieerd jaaroverzicht van gemaakt. Dat maakt deze serie dan ook bijzonder mooi. Uiteindelijk gaat het er om wat jij het mooiste vindt en de ene maand doe je ook minder dan de andere maand. Voor mij springen er 2 foto’s uit, dat wil zeggen, die spreken me het meest aan: de bloeiende zonnedauw en het boomkikkertje op de braam. Maar ook het winterlandschap, de macro van januari en de zonsondergang zijn prachtig. En, je hebt je keurig aan 1 foto per maand gehouden ;-)…..

  Like

 10. Ik zou het moeilijk hebben om er de mooiste uit te kiezen, daar het allemaal mooie en unieke foto’s zijn, maar de dubbeldekker vind ik wel perfect in beeld gebracht “SUPER”!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s