3 reacties op “Amsterdam Licht Festival 2013-2014

 1. Mooie serie hoor Dick! en eigenlijk vind ik de ‘gewone’ Amsterdamse beelden veel mooier dan de kunstwerken, je laat een heel fraai Amsterdam zien, knap werk, dat vooral in de vergroting goed uitkomt.
  groetjes Loes

  Like

 2. Hoi Dick,
  Met al die kleurige objecten van ALF heb ik niet zoveel. Daarom vind ik het heel leuk dat jij in deze blog ook de gewone verlichte gebouwen laat zien: St. Niclaaskerk, Centraal station, de bruggen, muntplein en de Herengracht, dat vind ik de mooiste avond fotografie plaatjes en laat zien dat Amsterdam toch best mooi is. (ik moet dit nog steeds in Leiden eens gaan doen, daar zijn ook genoeg fotogenieke gebouwen)
  groetjes Ghita

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s