5 reacties op “Nachtfotografie: Haarlem

 1. Leuk Haarlem, een bekende stad voor mij, kwam ik vroeger heel vaak. toch best leuk die nacht fotografie. Misschien kan ik dit in mijn woonplaats ook eens proberen, het is al om 5 uur donker dus ik hoef niet laat op pad.
  Leuke serie waarbij ik de molen HDR foto het mooiste vind. Bij de grote markt foto’s ga ik voor nummer 1.
  groetjes Ghita

  Like

 2. Beste Dick,
  heel mooi gedaan. Leuk dat je beschrijft wat je hebt gedaan en met en zonder HDR laat zien. HDR voegt wel heel duidelijk iets toe. Tenminste, zoals jij het hier laat zien. Vooral de HDR versie van de molen vind ik prachtig, maar de St. Bavo staat er ook heel mooi op.
  Hartelijke groet, Corrie

  Like

 3. avondfotografie is inderdaad heel leuk om te doen maar minder prettig als het zo koud is 😉 leuke foto’s geworden, gaaf ook die telefooncellen op elkaar, grappig gezicht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s