3 reacties op “Nog één keer Paddo’s dan…?

  1. Hallo Dick, wat een heerlijke blog weer, de paddenstoelen vervelen mij nog steeds niet hoor, dus ik heb met plezier naar de serie gekeken. De MMT foto van de mycena tussen de sporekapsels van het mos vind ik het mooiste, en ook de rode koolzwam met een lager standpunt (waar jij zelf bij schrijft dat deze meer passend is in de MMT) vind ik ook erg mooi. Dit zijn van die dromerige sfeerplaatjes, die ik altijd erg mooi vind. En paddenstoelen verslavend?……zou best kunnen.
    groetjes Ghtia

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s