3 reacties op “Zakjes, slijm en plaatjes

 1. Het is weer een hele serie geworden Dick, met fraaie en interessante soorten. Van je diafragma reeks vind ik f/5.6 het mooist. De foto’s die er voor mij uitspringen zijn de 2e foto (omdat het licht er zo mooi opvalt), het laatste wimperzwammetje, de geweizwammetjes met bruine achtergrond en de omgekrulde rand van het hazenpootje (hoewel niet erg origineel, blijft het een fraai beeld).

  Gr. René

  Like

 2. Prachtige paddenstoelen serie, ik hoop dit weekend nog wat zwammen vast te kunnen leggen, en ook zo mooi als jij hier hebt gedaan. Bij de serie met verschillende diafragma’s ga ik voor de F5.6, daar vind ik de achtergrond het mooiste, wel leuk dat je het zo als reeks laat zien, heel leerzaam.
  Wat zijn die wimperzwammetjes grappig. De laatste foto van het hazepootje vind ik erg goed, mooie scherpte diepte. De geweizwammetjes, arm op schouder, vind ik ook heel gelaagd.
  groetjes Ghita

  Like

 3. Ik heb weer zitten genieten, wat een mooie foto’s. De Hazepootjes springen er voor mij echt uit maar ik waardeer de hele serie want je hebt echt moeite gedaan om de foto’s zo te maken. De Wimperzwammetjes hebben bijna iets buitenaards, nog nooit zo iets gezien! Groetjes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s