7 reacties op “Paddestoelprobeersels

 1. mooie serie van de paddestoelen, ik twijfel eerlijk gezegd tussen de flits foto’s en zonder flits. geloof dat mijn smaak toch naar de foto’s zonder flits gaat, gelukkig is dat heel persoonlijk en doet niets af aan je foto’s 😉

  Like

 2. Heerlijk om zo te experimenteren, ik kan er ook uren mee zoet zijn om vervolgens de meeste foto’s thuis af te keuren. Soms laat ik het eerst een paar dagen rusten daarna waardeer ik sommige foto’s dan toch beter. Hoe dan ook vind ik er wel een paar geslaagde foto’s tussen zitten hoor. Probeer lekker verder en laat ons vooral mee genieten.

  Like

 3. Erg leuk om je experimenten zo te volgen Dick. De foto’s van de porseleinzwammen die jij het mooist vind zijn ook mijn favorieten. De nestzwammetjes zijn gewoon er leuk. Bij de laatste foto ervan had je even het takje links in de achtergrond weg moeten halen.

  Gr. René

  Like

 4. Wat een grappig spul, die nestzwammetjes, nooit gezien, ga ik toch eens op letten. Porseleinzwammen zijn schitterend, maar ook ik vind het erg lastig om daar mooie foto’s van te maken, ze zitten altijd op van die onhandige en onbereikbare plaatsen.
  Interessant om je experimenten met flits te zien, maar zonder flits vind ik de beelden toch natuurlijker overkomen.
  Groeten Loes

  Like

 5. Wat leuk die porceleinzwammetjes van alle kanten belicht, en ik wist niet dat vliegen daar zo dol op zijn. Deze zwammen van onderen gefotografeerd vind ik het mooist. De andere zwammetjes zijn ook leuk, nestzwammen heb ik nog nooit gezien, ik vind ze zo bijzonder, van die bakjes met sporen.
  groetjes ghita

  Like

 6. Vooral je porceleinzwammetjes vind ik geweldig. Ik heb die ooit een keer eens gezien maar daarna nooit meer. Ook die gestreepte nestzwammetjes vind ik heel bijzonder en mooi om te zien. Echt een heel mooi herfstblog.
  Groetjes, Helma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s