8 reacties op “Struinen in de AWDuinen

 1. Hi Yemrev
  Je hebt er een fraai blog van gemaakt. Ik heb genoten van je foto’s en met name de Keizersmantel die ik zelf nog niet heb gezien.
  We komen elkaar vast en zeker een keer tegen in het veld. Ik was zondag ook in de AWD dus het had toen al gekund.
  Ze hebben toen boomkikkers gezien en gefotografeerd dus we hebben nog hoop ze te fotograferen.
  Groet, Henk Schuurman

  Like

 2. Goeroe, ja, ja….. volgens mij kun je heel goed zelf je weg wel vinden in fotografieland.

  Leuk om te zien dat je, hoewel we samen waren, weer heel andere foto’s hebt gemaakt. En ik zie dat je alle vlinders tot op het laatst heb bewaard. Moet ik volgende keer toch langer in mijn bed blijven liggen en later naar huis gaan 😉

  De keizermantel is gaaf, vooral die met de donkere achtergrond en ook de blauwtjes mogen er zijn. Dit gezamenlijke foto-uitjes is zeker een herhaling waard.

  gr. René

  Like

 3. De AWD is en blijft gewoon een prachtig gebied.. Het is ook het enige gebied waar je overal mag lopen en komen en dat is al een voors. Je hebt prachtige foto’s gemaakt en ook van de grote beer. Ik zag die ook bij René en wat is die toch mooi oranje van kleur onder zijn vleugels.
  Die uitgebloeide sterren komen ook heel mooi over maar ook je andere vlinders, wantsen, mieren en zonnedauw. Echt even heerlijk genieten.
  ik was er afgelopen zaterdag nog en toen waren er heel veel zuringspanners.
  Groetjes, Helma

  Like

 4. Prachtige blog, ik ben natuurlijk wel een beetje jaloers op jouw keizersmantel en ook nog de grote beer. Helaas kan ik pas over 2 weken weer naar de AWD….met mijn groeiende wensenlijstje. Oh, de vogelkijkwand ken je wel, bij de vossen beneden aan het water, de houten schutting, daar kun je met geluk de ijsvogel spotten.
  groetjes Ghita

  Like

 5. Weer een heel mooi blog en ook erg prettig leesbaar. De keizersmantel is een prachtige vangst, maar de grote beer vind ik eigenlijk nóg mooier om te zien.
  Jammer dat het met de boomkikkertjes niet wilde lukken, hopelijk zijn ze niet echt verstoord en verjaagd, dat zou heel triest zijn. Ze houden van zon en warmte, dus misschien was je een beetje te vroeg opgestaan 😉
  Groetjes Loes

  Like

  • Dank voor de complimenten, Loes. De kans op boomkikkers was vandaag inderdaad niet groot, want dat ze van zon houden was me bekend, maar ja, René is een ochtendmens, hè!
   Zoals je in eerdere blogs kan lezen ben ik al een paar keer eerder op zoek geweest en toen was het zeker wel zonnig en warm (te warm misschien), maar ze schijnen inmiddels weer gesignaleerd te worden…
   Groet, Dick.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s