2 reacties op “Tweedaagse van de AWD, deel 1

  1. wat heb je prachtige foto’s gemaakt tijdens je uitstap… je tests met ND filter zijn erg mooi, de hele reeks foto’s ademen zo veel rust, je ziet gewoonweg dat je geniet van het fotograferen… ook al kennen we niet alles wat voorbijvliegt… wat maakt het uit. Schitterend werk… ik heb genoten van je verhaal en je beelden… top… zonder meer!

    Like

  2. Mooie serie, je eerste libel is de viervlek, de tweede is inderdaad een oeverlibel, ik leer ook nog steeds bij. Wacht maar tot in augustus de heidelibellen er volop zijn, die kun je echt niet uit elkaar houden (bloedrode- steenrode- of bruinrode heidelibel)
    groetjes Ghita

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s