4 reacties op “Vorstelijk weekje Veluwe

 1. Hè, wat een teleursteling nou weer, René! Heb ik toch nog geen edelhert gezien? Ik vond ze zo groot en met zo’n dikke “strot”, maar als ik bij nader inzien beter naar het gewei had gekeken… zal het verhaal een beetje aanpassen. dankuwel 😉

  Like

 2. Al die “normale” tuinvogels heb je erg mooi gekiekt, je had blijkbaar precies een goed plekje gekozen .. of die boomstam stond precies goed. Zo’n koolmees is helemaal nog niet zo makkelijk is mijn ervaring, vanwege dat oogje in de zwarte kap. Maar zelfs daar lukte het jou om toch een mooi glinsterend oogje te schieten.

  Ik proef toch een geslaagde week in je verhaal, en terecht …

  Like

  • Dank je wel voor de complimenten, Sandra. Ben idd niet ontevreden en de gekozen plek was redelijk oké, hoewel m.n. ’s ochtends het tegenlicht wel eens hinderlijk was (vooral als de zon scheen en dat gebeurde gelukkig lang niet ieder dag: gevalletje ‘ieder nadeel heb ze voordeel’). Dat probleem met de koolmees kende ik al, heb ik ook erg mij best op gedaan…

   Groet, Dick

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s