7 reacties op “Winterexpeditie in de AWD

 1. Het ijs en de sneeuw heb ik helemaal aan me voorbij laten gaan maar daarom is het des te mooier om met jou mee te wandelen. Een mooie serie! Wilde zwanen zitten ook nog niet in mijn collectie, dat komt vast nog wel eens. De rest is een leuke verzameling eenden … altijd leuk om nieuwe soorten voor jezelf te ontmoeten. Die schapen zouden geeneens opvallen zei het dat ze een bruine kop hebben.

  Like

 2. Wat was heet nog mooi wit vcrige week. En die vrijdag was een prachtige dag. Leuk dat jij de krooneenden en tafeleenden er op hebt, toen wij daar langs liepen waren ze allemaal aan het slapen. De wilde zwanen blijven geweldig om te zien. Het ijskonijn op het bruggetje is leuk. Zo te zien heb je een aardige wandeling gemaakt.
  groetjes Ghita

  Like

 3. Leuk om nog even terug te kijken op de winterse periode. Je eerste vind ik natuurlijk een hele goede binnekomer. Wist niet dat mijn provinciegenoten ook in de AWD aan ontwikkelingswerk deden 😉

  Verder heb je weer heel wat soorten gezien en vast kunnen leggen. En een behoorlijke wandeling gemaakt natuurlijk.

  Je laatste foto vind ik persoonlijk de beste van deze reeks en dat komt niet omdat er Drentse heideschapen op staan.

  Gr. René

  Like

 4. Het zal toch niet waar zijn dat je de winter leuk gaat vinden. Eevn ziet het er mooi uit , dan wordt alles grijze bagger. Koud , nat toto in de punten van je schoenen. Stinkende schapen, gore herten en tot overmaat van ramp overal mos en andere viezigheid. Dat te moeten bekijken in die paar uren dat het licht genoeg is, is nog wel het ergste. De foto’s zijn wel prachtig. Nog een paar weken dan is het weer lente.

  Like

  • Mocht ik de indruk gewekt hebben dat ik de winter ineens leuk vind, dat was niet de bedoeling! Ik probeer er gewoon het beste van te maken. Zoals jij het omschrijft, zou ik zelf gezegd kunnen hebben 🙂
   Zal blij zijn als het half maart is….

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s