Uitwaaien bij Zandvoort

Zondag 25 november woedde een zuidwester storm, windkracht 9, langs de kust. Aanvankelijk leek het een grijze dag te worden, maar ’s middags begon de lucht te breken en klaarde het uiteindelijk helemaal op. Dus de wandelschoenen werden tevoorschijn gehaald voor een wandeling naar en over het strand. We vertrokken vanaf ingang De Oase van de AWD en liepen naar strandpaal 69. De camera zat met de 70-300mm in de rugzak en kwam daaruit toen we de bekende vossen(lok)plek passeerden. Er zat er inderdaad eentje, met een hele club mensen er omheen. Eigenlijk helemaal niet leuk om op deze manier een vos te fotograferen. Het begint hier zo langzamerhand meer een kinderboerderij te worden in plaats van een natuurgebied. Toch maar even snel de knop ingedrukt:

(Rugzak)Vos
(Rugzak)Vos

 

Daarna snel verder op weg naar een dosis zandstralen op het strand, waar nog maar een smalle strook van over was:

Strand Paal69
Strand Paal69

 

Een reactie op “Uitwaaien bij Zandvoort

  1. Hallo Dick,
    Ik was diezelfde zondag ook in de AWD, we gingen voor de wintergasten (oa wilde zwanen). Het was een dagje uitwaaien. smorgens waren de vossen er nog niet, en ja het is echt een attractie geworden. Mooie foto heb je wel van haar gemaakt. De strandfoto is ook mooi, lekker licht was er smiddags.
    groetjes Ghita

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.