Ardennen 2012: nazomeren in Basse-Bodeux

Voor ons jaarlijkse mountainbike-weekje hadden we de eerste week van september van dit jaar een Belvilla gehuurd in Basse-Bodeux, vlak bij Trois-Ponts, in de Ardennen. In principe dus om – naast het asfalt – ook de Belgische natuur onveilig te maken op de ATB.

Omdat je echter nooit weet wat je allemaal voor bijzonder beestjes en beesten tegen komt (vroeger lette je daar niet zo op 😉 !) ging de EOS 60D voor het eerst mee op reis. Het fietsen kostte echter zoveel tijd en energie dat er niet veel meer overbleef voor fotografisch geklungel dan slecht een paar uurtjes… Het resulteerde in wat plaatjes van bekende insecten én toch ook een – voor mij – nieuwe: de opvallend grote oranje-gekleurde schorsvlieg.

Schorsvlieg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.