AWD – Ingang Zandvoortselaan

Op een mooie vrijdagmiddag hoopvol gestemd de AWD in geweest. Vanaf ingang Zandvoortselaan richting Vogelmeer gelopen, daarna via de inmiddels wereldberoemde vossenplek (er lag inderdaad weer een vos te poseren, géén foto gemaakt!) weer terug. Het viel een beetje tegen wat er op mijn pad kwam. Heel veel zenuwachtige waterjuffers, wat vliegen en sprinkhanen, een stippelmotje en een aalschover.

De hele middag met het statief lopen sjouwen, maar alles toch weer uit de hand gefotografeerd. Voordat je dat ding hebt opgesteld zijn de insecten alweer lang gevlogen… Onderstaand jufferstelletje zat wel goed stil!

Paringswiel
Paringswiel

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.